Katarina Marjanović;
autorica knjiga "Na putu prema sebi" i "Kad narastem, (p)ostat ću ja"

Imam 28 godina i po struci sam magistra edukacije hrvatskog jezika i književnosti.

U medijski svijet ušla sam tijekom studentskih dana na zagrebačkoj kroatistici.

Već u to vrijeme znala sam dvije stvari. Prva je bila ta što želim raditi u sljedećih najmanje deset godina, a druga je bila ta da ću to teško ostvariti ako završim fakultet bez stečenog radnog iskustva i da podlogu za sve to što želim trebam krenuti pripremati – jučer.

Stoga sam u naletu mladenačkog zanosa pripremila i napisala nekoliko tekstova koje sam dotjerala, pretvorila u PDF format i poslala na nekoliko uredničkih adresa hrvatskih portala.

Tu priča nije nekom čarolijom postala bajka, dapače, odmah u startu doživjela sam susret s realnošću; ni na jedan od tih mailova nikada nisam dobila nikakav odgovor.

Nakon toga preostalo je uzeti stvar u svoje ruke.

Od studentskog džeparca kupila sam domenu za blog na kojemu sam objavljivala onakve priče kakve danas objavljujem u svojim knjigama; stvarne i moje.

Ubrzo je taj blog prepoznat i uvršten u projekt najčitanijeg hrvatskog portala 24 sata koji je u to vrijeme imao za cilj okupiti na jednom mjestu „najperspektivnije domaće mlade autore“.

Nakon toga uslijedila su pisanja za još nekoliko portala te reklamne suradnje s njihovim klijentima, ali i samostalne suradnje s raznim domaćim i stranim brendovima s kojima i danas surađujem u obliku kreiranja marketinškog sadržaja.

U međuvremenu se tijekom tih godina oko mojih priča okupio određeni broj čitatelja, zahvaljujući čijem interesu sam postala ono što danas u poslovnom smislu najviše i jesam; autorica knjiga „Na putu prema sebi“ i „Kad narastem, (p)ostat ću ja“.

Featured

Kad narastem, (p)ostat ću ja

 Knjiga “Kad narastem, (p)ostat ću ja” knjiga je mlade autorice koja kroz vlastite stvarne situacije iz moderne svakodnevice progovara o najvažnijem odnosu koji imamo; onom sa sobom samima.

Katarina Marjanović - Kad narastem (p)ostat ću ja